Vanaf 11 mei weer geopend!

Epi Centre Noord is weer geopend vanaf 11 mei 2020. Bel om een afspraak te maken.

Let op: Fitnesscentrum Performance is nog gesloten. Klanten van Epi Centre Noord dienen gebruik te maken van de ingang aan de achterzijde van het gebouw. Vanaf de parkeerplaats kunt u met een trap naar Epi Centre Noord.

Fractional Needling

Fractional Needling is een techniek waarbij elementen van de fractional-laser en de traditionele mesotherapie worden gecombineerd tot een nieuwe bijzonder effectieve methode voor huidverbetering en anti-aging.

De behandeling

Het Fractional Needling apparaat maakt met behulp van een snel bewegend stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden micro perforaties in de huid. De duizenden prikjes in de huid zorgen er ook voor dat de aanmaak van eigen collageen en elastine enorm gestimuleerd wordt. Het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe Fracional Needling techniek tot een verbluffend effectief wapen tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. Ook de resultaten bij rimpeltjes op de bovenlip zijn verbluffend. De huid wordt voller, gladder en strakker.

Behandeling,

De Fractinal Needling behandelingen kunnen in kuur verband (om de 2 weken) worden gegeven. Een kuur van 3 tot 5 behandelingen is doorgaans toereikend.

Pin It on Pinterest