TIJDELIJK GESLOTEN

Om een bijdrage te leveren aan het tegengaan van de verspreiding van het Corona virus is Epi Centre Noord tot en met 6 april 2020 gesloten.
De ontwikkelingen hieromtrent kunnen snel gaan. Houd daarom onze site regelmatig in de gaten om te zien of er iets in deze situatie is gewijzigd.

Fractional Needling

Fractional Needling is een techniek waarbij elementen van de fractional-laser en de traditionele mesotherapie worden gecombineerd tot een nieuwe bijzonder effectieve methode voor huidverbetering en anti-aging.

De behandeling

Het Fractional Needling apparaat maakt met behulp van een snel bewegend stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden micro perforaties in de huid. De duizenden prikjes in de huid zorgen er ook voor dat de aanmaak van eigen collageen en elastine enorm gestimuleerd wordt. Het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe Fracional Needling techniek tot een verbluffend effectief wapen tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. Ook de resultaten bij rimpeltjes op de bovenlip zijn verbluffend. De huid wordt voller, gladder en strakker.

Behandeling,

De Fractinal Needling behandelingen kunnen in kuur verband (om de 2 weken) worden gegeven. Een kuur van 3 tot 5 behandelingen is doorgaans toereikend.

Pin It on Pinterest