I.P.L. Photorejuvenation

Huidverbetering met IPL Photorejuvenation

IPL Photorejuvenation is een doorbraak op het gebied van verwijdering van goedaardige huidaandoeningen. In een half uur worden resultaten bereikt zonder dat daar een genezingsproces bij nodig is (daarom ook wel de “lunch-lift” genoemd).

Couperose, grove poriën, sproeten, kleine rimpels, pigment- en ouderdomsvlekken, vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Met IPL Photorejuvenation kunnen deze aandoeningen op een veilige manier verwijderd worden.

Principe:

IPL Photorejuvenation werkt met lichtpulsen die op de huid gericht worden. De behandeling kan worden ingesteld en aangepast aan iedere individuele cliënt. De afgegeven energie beïnvloedt de dieper gelegen weefsels gunstig en verbetert de oppervlakte van de huid en de diepere huidlagen. De huid krijgt zo een jeugdiger uitstraling, de huid wordt strakker frisser en egaal.

Om de gewenste resultaten te bereiken zijn gemiddeld drie tot vijf behandelingen nodig met drie weken tussenpauze. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

IPL Photorejuvenation is een niet- invasieve behandeling die onvolkomenheden doet verdwijnen zonder de huid te beschadigen.

Pijnlijkheid, bijwerkingen

Beide IPL methoden maken gebruik van een zeer korte lichtflits, onderdeel van een seconde. Zo’n lichtflits geeft een gevoel alsof er een elastiekje tegen de huid schiet.

Bijwerkingen op de lange termijn zijn er niet. Wel kan gedurende enkele dagen een lichte roodheid waargenomen worden zoals bij zonnebrand .

Voor een optimaal resultaat enkele praktische tips.

  • minimaal vier weken voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank.
  • U bent ook na de behandeling twee weken voorzichtig met de zon en zonnebank.
  • De dag van behandeling geen make-up of zonnebrandcrème gebruiken.

Pin It on Pinterest