Fruitzuurbehandeling

Fruitzuurbehandeling (Premium Skin Activating Treatment)

Revitalisering & intensieve huidvernieuwing voor de veeleisende huid.

De premium Skin Activating behandeling biedt een breed behandelingsspectrum voor verschillende huidproblemen en huidtypen. Deze innovatieve behandeling met fruitzuren, ook wel AHA genoemd, is de premium behandeling van Malu Wilz.

De werkstof, die het gewenste effect op de huid geeft is Glycolzuur. Deze uit suikerriet gewonnen fruitzuur heeft als doel om effectief de verhoornde deeltjes te verwijderen en bevordert de celstofwisseling in de opperhuid.

Met deze effectieve behandeling worden de tekenen van het ouder worden (fijne lijntjes en rimpels, vermoeide en futloze huid, pigmentveranderingen) verminderd. Ook een grofporige huid, huidverkleuring of een glanzende huid laat zich duidelijk verbeteren. De huid wordt zichtbaar gladder, gelijkmatiger gepigmenteerd en ziet er zichtbaar jonger uit.

Behandeling:

De huid heeft in de regel 28 dagen nodig van de rijping totdat deze afsterft. Met het toenemen van de veroudering verloopt het verhoorningsproces langzaam af. De Premium Skin Activating Treatment verweekt de ongewenste verhoorning van de huid. Het is aan te bevelen om vier behandelingen met een tussenpozen van een week te volgen. De behandeling zorgt voor normalisering van de hoornlaag en tot versteviging van het bindweefsel. Een luxe set met verzorgingsproducten voor thuis met innovatieve producten ondersteunt een langdurig effect van de behandeling. Deze set is zo samengesteld, dat dit voldoende is voor 4 weken.

Deze set bestaat uit:

  • AHA concentraat
  • Hyaluron moisure concentraat (uiterst effectief vochtigheidsserum)
  • Caviar performance concentrate (bevordert het regeneratieproces)

Alle producten van Malu Wilz zijn dierproefvrij.

Pin It on Pinterest