TIJDELIJK GESLOTEN

Om een bijdrage te leveren aan het tegengaan van de verspreiding van het Corona virus is Epi Centre Noord tot en met 6 april 2020 gesloten.
De ontwikkelingen hieromtrent kunnen snel gaan. Houd daarom onze site regelmatig in de gaten om te zien of er iets in deze situatie is gewijzigd.

Schoonheidsbehandeling

U kunt bij ons terecht voor de reguliere schoonheidsbehandelingen.

De belangrijkste factor voor succes bent u zelf. Omdat dit onze ervaring is, ondersteunen wij u met exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten. MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is. Ons verzorgingssysteem biedt een scala aan mogelijkheden om aan de individuele wens van de klant te kunnen voldoen.

Malu Wilz

De Malu Wilz verzorgende collectie bevat producten op basis van kruiden en plantenextracten.

Het Malu Wilz verzorgingsconcept biedt de mogelijkheid om de huid optimaal te reinigen, te beschermen en te verzorgen om zo huidveroudering en huidproblemen tegen te gaan.

Het naar de nieuwste ontwikkelingen samengestelde assortiment heeft voor ieder huidtype de optimale verzorging.

Met Malu Wilz worden in combinatie met salonbehandelingen en het gebruik van de producten thuis uitstekende resultaten bereikt.

Ervaar het verschil!

Pin It on Pinterest